Så funkar akupressur

På kroppen finns flera akupressurpunkter. En av dessa finns på handledens insida och är mot illamående. Om man trycker på denna punkt så lättar illamåendet. Det gäller för alla slags illamående; graviditetsillamående, åksjuka (bil, flyg, tåg), sjösjuka, illamående vid karusellåkning, illamående efter operation, illamående i samband med cellgiftsbehandling och illamående vid magsjuka. Det finns över 200 studier gjorda på akupressur och olika sorters illamående som visar att det har effekt och är utan biverkningar. Här är några exempel om man vill läsa mer:

Nonpharmacologic Treatment of Postoperative Nausea
Acupressure Treatment for Prevention of Postoperative Nausea and Vomiting
• Acupressure treatment of morning sickness in pregnancy. A randomised, double-blind, placebo-controlled study
• Acupressure for nausea and vomiting in cancer patients receiving chemotherapy
• Safe, successful nausea suppression in early pregnancy with P-6 acustimulation
• P6 acupressure reduces symptoms of vection-induced motion sickness
• The Efficacy of Acupressure and Acustimulation Wrist Bands for the Relief of Chemotherapy-Induced Nausea and Vomiting

 

Att använda ett akupressurarmband mot illamående är enkelt, utan bieffekter och du kan använda det när som helst. AkuFeel akupressurarmband är dessutom snyggt och kan även användas utan akupressurdelen.

 

 

Om Decomed Design

Decomed Design utvecklar produkter som både har en viktig funktion och tilltalande utseende. Vårt akupressurarmband AkuFeel är framtaget för att passa både män och kvinnor, behöver bara bäras på en arm och är helt utan bieffekter. Armbandet hjälper mot alla typer av illamående såsom graviditetsillamående, åksjuka, sjösjuka, illamående vid karusellåkning, illamående efter operation eller i samband med cellgiftsbehandling samt illamående vid magsjuka.

Kontakta oss

info@decomeddesign.se

Facebook