Köp- och leveransvillkor

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. Samtliga priser är inklusive moms. Vi levererar till alla länder inom EU med fri frakt inom Sverige och en fast fraktkostnad på 3 EUR till övriga länder inom EU.

Betalning
Man kan betala hela ordervärdet med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Det tillkommer inte någon kortavgift. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning. DIBS som hanterar kortuppgifterna uppfyller kraven för PCI-DSS.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order.

Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis 5 arbetsdagar från beställningsdagen. Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta 7 respektive 20 dagar efter köpttillfället. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet. Var god kontakta oss i så fall. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.

Transport
Vi skickar alla paket med Posten. Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Ångerrätt
Som kund hos Decomed Design har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan enligt Distansavtalslagen. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Vill du returnera ett köp tar du kontakt med oss via returformuläret på sajten senast 14 dagar från mottagandet av varan, eller om du är kund så kan du logga in på ditt konto och fylla i returformuläret där. Vi ser gärna att du uppger orsak till returen. 

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kundDu måste själv bekosta returporto. Decomed Design åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur. Returer skickas till:

Decomed Design AB
c/o Maria Bohe
Glanshammarsgatan 165
124 72 Bandhagen

Fel i vara
Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss via formuläret på sajten, dock senast inom skälig tid om du som kund varit förhindrad att undersöka varan vid leverans. Vi tar emot felanmälan och återkommer med returanvisningar.