Bruksanvisning

Metod 1

 

Metod 2

1. Börja med att föra på dekorbiten så den hamnar närmast texten och blippen, för sedan på sedan låset. Se till så att det lilla spåret på låset pekar mot hålen. Du behöver inte sätta på kulan än.

 

2. Stick blippen i lämpligt hål. Om du ska ha armbandet mot illamående ska det sitta åt tight, men får inte strypa blodtillförseln. Som smycke kan det sitta lösare. Dra låset över blippen, så att den följer kanalen, tills det tar stopp. Då är låset på plats.

 

3. Dra den utskjutande delen av armbandet genom dekorbiten. 

 

4. Kulan ska pressa på insidan av handleden tre tvärfingrar ovan vecket och mellan senan närmast tummen och senan i mitten. Det är viktigt att kulan placeras på rätt punkt, annarskommer armbandet att vara utan effekt. 

 

5. Flytta lite på kulan om du inte får önskad effekt. Kulan kan med fördel sättas på/tas av armbandet, efter det att du fäst armbandet runt handleden. Armbandet fungerar lika bra på höger som på vänster arm. Tycker du att armbandet är för långt, så går det att klippa av. 

 

 

Om Decomed Design

Decomed Design utvecklar produkter som både har en viktig funktion och tilltalande utseende. Vårt akupressurarmband AkuFeel är framtaget för att passa både män och kvinnor, behöver bara bäras på en arm och är helt utan bieffekter. Armbandet hjälper mot alla typer av illamående såsom graviditetsillamående, åksjuka, sjösjuka, illamående vid karusellåkning, illamående efter operation eller i samband med cellgiftsbehandling samt illamående vid magsjuka.

Kontakta oss

info@decomeddesign.se

Facebook