Om oss

Decomed Design startades i november 2012 i ett samarbete mellan en läkare, en civilingenjör, en designer och en webbdesigner. Företagsidén är att utveckla produkter som både har en viktig funktion och tilltalande utseende. 

 

Maria Bohe
VD/CEO

Maria är läkare och specialist inom gynekologi och obstetrik. Förutom att arbeta kliniskt som läkare, arbetar Maria även med forskning och nu med Decomed Design. Att få möjlighet att arbeta tvärproffessionellt och utveckla produkter genom att använda nya tekniker och design är utmanande och passar Maria perfekt.

 

Christina Valentin
Lead Designer
Formgivare och Arkitekt SIR/MSA

Christina arbetar dels med inredningsprojektering, dels med formgivning av möbler, mönster och armaturer. Formgivning och tillverkning av smycken i silver och andra
material har länge varit ett stort intresse. Aku Feel-armbandet -en accessoar som kombinerar funktion och design - var en produkt som väl passade in i repetoaren.

 

Pau Mallol
Lead Engineer

Pau är ansvarig för tekniska uppgifter (CAD, material, 3D printing, mm.) och produktionsområden på Decomed Design. Han har två universitetsutbildningar: maskin- och rymdingenjör och har erfarenhet som forskning- och maskiningenjör. Parallelt med Decomed, är han doktorand och äger konsultföretaget Inkonova. Han är jättenyfiken och är särskilt interesserad av nya produktionstekniker, t.ex. 3D printing, och innovativa produkter.

 

Joanna Schmidt
Marketing Manager

Joanna är grafisk formgivare, webdesigner och ansvarig för hemsidan och formgivning av marknadsmaterial.

 

 

Om Decomed Design

Decomed Design utvecklar produkter som både har en viktig funktion och tilltalande utseende. Vårt akupressurarmband AkuFeel är framtaget för att passa både män och kvinnor, behöver bara bäras på en arm och är helt utan bieffekter. Armbandet hjälper mot alla typer av illamående såsom graviditetsillamående, åksjuka, sjösjuka, illamående vid karusellåkning, illamående efter operation eller i samband med cellgiftsbehandling samt illamående vid magsjuka.

Kontakta oss

info@decomeddesign.se

Facebook